my instagram

 
 facebook fucked my marriage

”Kolla här” säger han. Jag kollar och han visar flertal texter om svartsjuka. Där står det om hur man dämpar sin svartsjuka. Hur det påverkar en, och hur man kan göra sig av med den. Där står allt. Precis allt. Och han har skrivit ut dessa texter till mig. När det egentligen inte alls är mitt fel.

 

Som om kärleken inte är komplicerad nog. Som om rädslan och osäkerheten över att inte vara den enda i hans liv inte är stor nog. Sedan dök Facebook upp och la förhållanden och dess problematik på en ny nivå. Plötsligt blir man tvungen att bekräfta sitt förhållande för vänner och bekanta. ”Har han bilder? Inga alls? Då måste han vara ful. Är han ful? Är det inte lite varning att han är med i gruppen Paris Hilton? Du är ju brunett, då gillar han ju såklart blondiner, det står så på Facebook”. Och om man inte visar att man är i ett förhållande så är man singel. Är man inte i ett förhållande på Facebook gills det inte. Man förblir singel tills Facebook säger annat.

Och så detta med att ”gilla”. Varför gillar han sin systers kompis status ”äter kladdkaka” men inte min ”är på myshumör idag”? Varför gillar han tjejer som dränker sina sorger i bakverk hellre än sin flickvän som är kelsugen? Jaha, hon är blondin. Det förklarar hela saken, efter en titt på profilbilden. Kollar en extra gång. Blondin. Så jag bakar en kladdkaka och lägger upp bilder i fotoalbumet, äter och skvätter choklad över hela kroppen. Kom och smaka då, din förbannade kladdkakebög!

 En ny notis (!) – ”Mamma gillar”. Suck.

Som om kärleken inte är komplicerad nog. Nu har han blivit kompis med en smal blondin. Vem är hon då? Träffades dem i helgen? Gav han sitt nummer kanske? Nu har dem i alla fall smsat och bestämt sig för att göra det officiellt på Facebook. Nu är dem officiellt vänner på Facebook. Det var det, två år i sjön. Nu är han borta. Ska man ”gilla” det kanske? För att visa att man inte alls är upprörd, fastän man har bakat ännu en kladdkaka av ren ångest. Så man gillar, tills man kommer på att det kan tolkas som ett godkännande för otrohet. Men jag kan inte ta bort det. Då verkar jag ju schizofren. Och om blondinen intalar min pojkvän att jag är schizofren, då är jag ute ur leken.

Sen ringer han. Hela min värld är upp och ner, och så ringer han och låtsas som ingenting. Han är till och med trevlig, nästan lite extra kärleksfull. Jag blir förbannad, ”Varför gillar du inte mina statusuppdateringar!? Och vem fan är hon den nya blondinen du snackar så mycket med!? Hon ska ge fan i mig, jag är fan inte schizofren! Du äcklar mig!”

Min pojkvän är på väg hem till mig efter ha sett min Facebook uppdatering, blondinen är hans kusin från Norrland, samtidigt som jag är kladdig av choklad och tårar. Och allt på grund av Facebook. Ogilla.

 

TEXT: Av Elin Östman
OBS: Jag har skrivit om lite av texten.
Frida Magazine Juli 2012

 
Jag och fina Hanna / Hannalicious i Frida Magazine. 
 
Mitt inlägg till detta: Minns ni när jag gjorde en plåtning tillsammans med bland annat Hanna för Frida Mag.? Nu är numret äntligen ute! Eller.. äntligen och äntligen.. Jag blev sjukt besviken, haha! Först och främst så har dem skrivit "Bloggar på impashion.se", när det egentligen ska vara "blogg.se".. Så det var ju jävligt lame. Och för det andra så är jag skelögd på bilden. Inte nog med det så har dem "gjort om" intervjun så jag låter riktigt jävla korkad. "MINA BRÖST ÄR FINA!". Haha, vafan, sådär har jag aldrig sagt.. Visst att jag gillar dem, men whataphuck. Och sen där det står "Jag tycker de är fina och jag har fått en del komplimanger för mina bröst".. Egentligen såg det ut såhär: "Vilken kroppsdel tycker du om mest på din kropp? - Mina bröst." "Varför just den kroppsdelen? - För att jag tycker dem är fina antar jag..", "Har du fått några komplimanger för den kroppsdelen? - Haha.. Ja det har väl hänt några gånger." 

Aja, babbel babbel, men nu vet ni iallafall. Blogg.se/stil

 DECEMBER 2012DECEMBER 2012MAJ 2012


APRIL 2012
 Lördagsintervju @ LOOK maj 2012

 
 
LOOK.ST.NU
| Lördagsintervju på LOOKFör att läsa hela intervjun, klicka här.
 Veckans modebloggare på LOOK

VECKANS MODEBLOGGARE @ WWW.LOOK.ST.NU
Modell för KandeeShop 2012

 
APRIL 2012
MARS 2012
 Intervju @ MESTYLE.se April 2012 
Läs hela intervjun här.
 Veckans intervju @ Adaras.se mars 2012

 
 
 
VECKANS INTERVJU @ ADARAS.SE | Jag är veckans intervju hos Adaras.se. Klicka här för att läsa hela intervjun!In the limelight @ Cravingz.se - mars 2012

 
 

CRAVINGZ | Jag är "In the limelight" hos Cravingz.se. Klicka här för att läsa hela intervjun!Andra bloggar som skriver om mig 2012 osv.KANDEE.
Fina KanDee skrev ett supergulligt inlägg om mig.


THEGYPSY.BLOGG.SE nämner mig i en intervju.KANDEE.SE
skriver om mina bilder. Se inlägget här.Dagens modebloggare på LOOK

 


LOOK.
Blev utvald till Dagens Modebloggare hos LOOK.
Veckans blogg - Bloggstyle.se 2012

 
BLOGSTYLE.SE.
Blev utvald till Veckans blogg hos Bloggstyle.
 Divine Magazine - En vecka sju outfits December 2011

 

DIVINE MAGAZINE.
Jag är med i Divine Magazines "En vecka - sju outfits" del. December 2011.Streetstylers Editorial December2011
STREETSTYLERS. Plåtning med Rami Hanna. Bilder till Streetstylers Editorials.
 
Fler bilder som togs under plåtningen:Modeflickan Magazin December 2011

 
 
 
MODEFLICKAN. Jag pryder omslaget för andra gången @ Modeflickan Magazine. Ni finner bilder på mig + "5 snabba" på sidorna 51-63. December 2011.Thousandways i Frida Magazine + Nöjesmix

 

 
FRIDA. Thousandways med i Frida magazine
 


 
NÖJESMIX. Thousandways med i Nöjesmix som månadens blogg 2011.Modevisning JonsvensDesign 2011

 
 
MODEVISNING @ UNDICI. Ebba Zingmark, Madelene Billman och jag på catwalk @ Modeflickan Sommarmingel.
by Armand Dommer. 2011
 Bloggtips på Devote Thousandways 2011

 
 
 
DEVOTE.SE. Thousandways med på Devotes förstasida.
 Modeflickan Thousandways juni 2011
 
MODEFLICKAN. Thousandways med i Modeflickan Magazine juni 2011
 
 Modeflickan Magazine oktober 2010

 


 
MODEFLICKAN. Jag var med på omslaget oktober 2010 @ Modeflickan.

DEVOTE.SE. Jag var med på Devotes förstasida.
 

 
PLÅTNING. Några bilder ur plåtningen med Armand Dommer / för Modeflickan oktobernumret 2010my photos

 
Alla bilderna är tagna av mig, på mig - om inte annat anges. Man får absolut inte använda bilderna utan min vetskap. Det är copyright på alla mina bilder. Du får självklart låna mina bilder - ifall du länkar vidare till min  blogg. Skriv gärna en kommentar på min blogg och länka till inlägget där du använder min bild.

/ENGLISH/ All my photos are taken by me, of me - as long as I don't write anything else down. You can absolutely not use my pictures without asking me or without linking to my blog.about me

Name: Pelin Özan
Age: 21 
Place: Los Angeles, California
 
 
17 mars 2013: Flyttar till Los Angeles i slutet av juli, och planerar att stanna där i 2-4 år! Jag kommer att studera Fashion Merchandising på Santa Monica College, och därefter jobba i LA ett år, eller eventuellt studera vidare. Drar helt själv, men har lärt känna tre andra tjejer som jag åker dit med och som jag ska bo med. Är så jävla taggad på livet för tillfället och ser fram emot LA och SMC  som fan! 
 
 
 contact